Kontakti FAQ 0800 3352
Željko Mijočević 0800 3352

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA ADIVA KARTICE:

 • Bodovna kartica


  Izdavatelj i vlasnik ADIVA kartica te nositelj ADIVA programa vjernosti je PHOENIX Farmacija d.o.o., Ozaljska ulica 95, 10 000 Zagreb, OIB: 36755252122 (dalje u tekstu: PHOENIX Farmacija d.o.o.). Bodovna kartica omogućuje korisniku da kupnjom u ADIVA ljekarnama ostvaruje određene pogodnosti unutar ADIVA programa vjernosti. Bodovna kartica i nakon izdavanja korisniku ostaje u vlasništvu PHOENIX Farmacije d.o.o., koja zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, uz prethodnu usmenu obavijest korisniku, povuče karticu iz opticaja. PHOENIX Farmacija d.o.o., nositelj promocije, u bilo kojem trenutku i u bilo kojem omjeru zadržava pravo izmjene pravila sudjelovanja u programu vjernosti uz prethodnu i odgovarajuću obavijest, s time da se obvezuje zadržati kvalitetu i sačuvati već stečena prava korisnika.

 • Korištenje


  Korisnik ADIVA kartice vjernosti može postati svaka fizička, punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja na izričit, pisani način da svoju suglasnost i privolu za učlanjenje popunjavanjem i potpisivanjem pristupnice. Kartica se korisniku izdaje besplatno. Karticu izdaje zaposlenik ADIVA ljekarne nakon što mu osoba koja udovoljava gore navedenim uvjetima preda pravilno ispunjenu pristupnicu.

 • Prikupljanje bodova


  Pravo na nagradne bodove korisnik ostvaruje prilikom kupnje u ADIVA ljekarnama. Za jednu potrošenu kunu korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Pravo na nagradne bodove nije moguće ostvariti na lijekove koji se izdaju na recept, medicinska pomagala koja se izdaju na teret zdravstvenog osiguranja, na sudjelovanje u cijeni lijeka i medicinskih pomagala te participaciju.

 • Nagrade


  Osvojeni bodovi automatski se pripisuju bodovnoj kartici prilikom plaćanja na blagajni te se ukupno stanje prikazuje na izdanom računu. Nakon prikupljenog odgovarajućeg broja bodova, bodove je moguće zamijeniti za nagradni proizvod ili vaučer za ostvarenje popusta pri kupnji proizvoda u ADIVA ljekarni te za vaučer za ostvarenje popusta na usluge iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti. Stanje bodova i ponudu nagradnih proizvoda i popusta moguće je provjeriti i na internetskom portalu vjernizdravlju.adiva.hr. Za proizvode vrijede službena jamstva proizvođača te je nagradu moguće podići u bilo kojoj ADIVA ljekarni koja sudjeluje u programu vjernosti. Za isporuku nagrade dovoljno je na internetskom portalu označiti proizvod ili uslugu za koju želite zamijeniti bodove ili zatražiti od ADIVA ljekarnika da to učini umjesto vas prilikom posjeta ADIVA ljekarne. Nagrada će biti isporučena najviše unutar 60 dana od dana podnošenja zahtjeva.  Sakupljeni bodovi mogu se iskoristiti isključivo do isteka roka od dvije godine od datuma posljednjeg korištenja kartice odnosno kupnje u ADIVA ljekarni. Preostali bodovi koji se ne iskoriste u tom razdoblju, poništavaju se i ne mogu se iskoristiti ili prenijeti na drugu karticu.  Stečene nagradne bodove možete iskoristiti iz ponude važećeg nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti. PHOENIX Farmacija d.o.o. zadržava pravo izmjene proizvoda iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti bez prethodno najavljenog razloga i objašnjenja. Količine nagradnih proizvoda su ograničene, a mogućnost njihovog korištenja traje do isteka zaliha.  Rok za podizanje proizvoda u ljekarni za koji je korisnik zamijenio bodove je 30 dana od dana kada je korisnik obaviješten da je naručeni proizvod spreman za podizanje u ljekarni. Rok za iskorištavanje vaučera za popust pri kupnji proizvoda u ADIVA ljekarni ili vaučera za ostvarenje popusta na usluge iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti je 30 dana od datuma isteka roka važenja nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti.

 • Prestanak članstva


  Korisnik ima pravo u svako doba u pisanom obliku otkazati korištenje kartice, uz povrat kartice PHOENIX Farmaciji d.o.o. Otkaz vrijedi od trenutka kada PHOENIX Farmacija d.o.o. primi pisanu obavijest o otkazu i vraćenu karticu. Preostali bodovi na kartici se poništavaju i ne mogu se koristiti ili prenijeti na drugu karticu. U slučaju sumnje da korisnik koristi karticu protivno Općim uvjetima korištenja ADIVA kartice, izdavatelj može isključiti korisnika iz ADIVA programa vjernosti. U slučaju gubitka ili krađe kartice, korisnik je obvezan nestanak kartice prijaviti na info-telefon 0800 3352 ili na e-mail vjerni.zdravlju@adiva.hr. Kako bi korisnik bio u mogućnosti i dalje koristiti karticu ADIVA programa vjernosti te prethodno prikupljene bodove potrebno je od ADIVA ljekarnika zatražiti izdavanje nove kartice. Pravilnim popunjavanjem nove pristupnice istim podacima kao na prethodnoj ADIVA kartici uz zahtjev za prebacivanjem bodova sa stare na novu karticu, prebacivanje bodova će biti izvršeno u roku u 30 dana od dana zaprimanja nove pristupnice.

 • Osobni podaci


  Podaci korisnika prikupljaju se, obrađuju i koriste u marketinške svrhe te temeljem privole korisnika navedenoj na pristupnici, a sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka. Članstvom u ADIVA programu vjernosti korisnik bezuvjetno prihvaća ova pravila, načine prikupljanja nagradnih bodova, vrijednost nagradnih bodova kao i načine iskorištavanja. Sve informacije korisnik može potražiti na web stranici www.adiva.hr.  Za sve informacije kontaktirajte nas putem info-telefona 0800 3352 ili na e-mail vjerni.zdravlju@adiva.hr.